ANUNT IMPORTANT!

Având în vedere contextul actual, respectiv informațiile cuprinse în Hotărârea nr. 6/06.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul Situații de Urgență, vă comunicăm că începând cu data de 10.03.2020, la nivelul fiecărei filiale a Corpului se vor pune în aplicare următoarele:

1.      Casieriile nu vor lucra direct cu publicul, până la o dată ce vă va fi ulterior comunicată. Toate plățile membrilor către filială se vor efectua exclusiv on line, prin transfer bancar.

2.      La nivelul filialei, programul cu publicul se va limita doar la situațiile excepționale sau pentru exercitarea dreptului de vot de către membri. Orice comunicare cu membrii se va realiza doar prin email sau prin telefon.


 

TERMENUL PENTRU DEPUNEREA RAPOARTELOR DE ACTIVITATE, PRELUNGIT

 

Prin derogare de la art. 4, al.(1) și al.(2) din Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, aprobat de Conferința Națională prin Hotărârea nr. 19/95 din 30 martie 2019, s-a stabilit prelungirea termenului de depunere a rapoartelor de activitate pe platforma raport.ceccar.ro până la data de 15 martie 2020.

 

Toate celelalte condiții prevăzute de Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR pentru a beneficia de facilitățile financiare rămân valabile, inclusiv obligația de a achita cotizația fixă și variabilă până la data de 28 februarie 2020.

 

Cu stimă,

Consiliul superior al CECCAR,

Președinte,

 

Prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, expert contabil


 

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR CECCAR FILIALA ARGEȘ - RAPOARTE 2019 / 2020


Cotizațiile, în funcție de categoria profesionala pentru cotizatia fixa cat și cea variabilă pot fi plătite in noul cont deschis la Banca Transilvania   

      IBAN      RO48 BTRL RONC RT0V 2581 5605

 

 Documentele se vor depune doar online, pe platforma   https://raport.ceccar.ro.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română/curier nu vor fi luate în considerare.

 

RAPOARTELE SE DESCARCA DE PE PLATFORMA, LA PASUL 1.


 

PRECIZĂRI PRIVIND ATAȘAREA DOCUMENTELOR LA RAPORT ȘI ÎNCĂRCAREA ÎN PLATFORMĂ - click aici

 

DECLARATIE CAZIER

DECLARATIE ASIGURARE

 


 

 

 ÎN ATENȚIA MEMBRILOR CECCAR FILIALA ARGEȘ - viza an 2020

In conformitate cu metodologia de acordarea a vizei anuale pentru exercitarea profesiei, este necesara atașarea la Raportul de persoana fizica a adeverinței medicale din care să reiasă că membrul este apt din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei de expert contabil, respectiv contabil autorizat.

 

Va rugam ca pana la incarcarea raportului pentru anul 2019 pe platforma online sa aveti in vedere sa va obtineti adeverinta medicala mai sus amintită (va fi încărcată în raport în locul Declaratiei de capacitate deplina de exercitiu).

 

 Metodologia de acordarea a vizei anuale pentru exercitarea profesiei click aici


 

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR CECCAR FILIALA ARGEȘ

 

INSTRUCȚIUNI PENTRU COMPLETAREA RAPORTULUI DE ACTIVITATE

Persoane fizice  - click aici

Persoane juridice - click aici

 

PRECIZĂRI PRIVIND ATAȘAREA DOCUMENTELOR LA RAPORT ȘI ÎNCĂRCAREA ÎN PLATFORMĂ - click aici

 


RAPOARTE DE ACTIVITATE VARIANTA 01.03.2019

 

 

RAPORT PERSOANA FIZICA 01.03.2019

 

RAPORT PERSOANA JURIDICA 01.03.2019
DECLARATIE CAZIER
DECLARATIE CAPACITATE
DECLARATIE ASIGURARE

IMPORTANT!

IN ATENTIA MEMBRILOR CECCAR

Prin Hotararea nr. 19/511 din data 28.02.2019 a Consiliului Superior al CECCAR s-a prelungit perioada de valabilitate a vizei aferente anului 2018 pana la data de 31 martie 2019exclusiv pentru membrii care au depus rapoarte de activitate anuale, aferente anului 2018, si au indeplinit integral obligatiile fata de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.


Rapoarte Anuale de Activitate pentru ANUL 2018, valabile in Anul 2019 pentru platforma www.raport.ceccar.ro

 

În atenția membrilor CECCAR Filiala Argeş
Termen-limita pentru obtinerea vizei: 28 februarie 2019
Termen-limita pentru depunerea documentelor: 23 februarie 2019
 

 

Potrivit Hotărârii nr. 19/491 emise de Consiliul Superior al CECCAR în data de 18 ianuarie 2019, facilitățile financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizației valabile în anul 2018 se mențin și pentru anul acesta.
Până la data de 23 februarie a.c. puteți depune online toate documentele necesare obținerii vizei de exercitare a profesieiViza anuală pentru exercitarea profesiei obținută anul trecut este valabilă până la data de 28 februarie 2019.
Documentele se vor depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro.
Vă informăm că rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română/curier nu vor fi luate în considerare.
Membrii care au fost autorizați înainte de 2017, inclusiv, și care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anul 2017 pe platforma raport.ceccar.ro vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2018 doar după încărcarea Raportului de activitate pentru anul 2017.
Cotizațiile rămân la nivelul stabilit pentru anul anterior și pot fi consultate accesând Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, disponibil pe platforma online.
Pentru orice eventuală problemă întâmpinată vă rugăm să vă adresați exclusiv pe adresa de e-mail raport@ceccararges.ro, pusă la dispoziție de filiala Arges. Toate situațiile vor fi analizate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

 

Regăsiți mai jos formularele de  Rapoarte de activitate pentru anul 2018 (PF şi PJ), cu mențiunea că acestea se vor completa electronic și se vor depune exclusiv on-line în platforma www.raport.ceccar.ro, utilizând aceleași date de logare comunicate în anul 2018.  Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de depunere.
 

 

   RAPORT DE ACTIVITATE PERSOANE FIZICE

  RAPORT DE ACTIVITATE PERSOANE JURIDICE

  DECLARATIE DE CAPACITATE

  DECLARATIE CAZIER

  DECLARATIE ASIGURARE PROFESIONALA

  

E-mail:

   © Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, 2009